Hesabım
    "Ralph ve İnternet - Oyunbozan Ralph 2"den Yeni Video!

    "Ralph ve İnternet - Oyunbozan Ralph 2"den yeni tanıtım yayınlandı.

    Ralph ve İnternet - Oyunbozan Ralph 2'den yeni video geldi. Gelecek programın en merak edilen animasyon filmlerinden biri olan, 2012 yılında 471 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Oyunbozan Ralph”nin merakla beklenen devam halkasından gelen görüntülende filme dair merak edilen bölümlerle ilgili ipuçları da elde ediyoruz. Geçtiğimiz sene “Wonder Woman” ile yıldızı parladıktan sonra Hollywood’un aranan isimlerinden biri haline gelen Gal Gadot'nun seslendirdiği asi araba yarışçısı karakterine kısa bir bakış sunan videoda, Vanellope'un Disney prensesleri ile yaptığı pijama partisini de görebiliyoruz.

    Devam halkasında Ralph bir kez daha kurtarma görevine soyunuyor. Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasından altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Eski düşman-yeni arkadaşlar olan Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak için Litwak'in Oyun Salonu’na internet aracılığıyla girmek zorunda kalır. İkili, internette yollarını bulmak için internet sakinlerine güvenmektedir. Bu sakinlerin arasında popüler "BuzzTube" sitesinin baş algoritması, kalbi ve ruhu olan Yesss adlı web sitesi girişimcisi de vardır. Ralph ve Vanellope gerekli olan parçayı bulup oyunu kurtarmayı başarabilecek midir?

    Prenseslerin önceki filmlerinde onları seslendiren isimler, bir kez daha mikrofon başına geçiyor. Auli‘i Cravalho (Moana), Kristen Bell (Karlar Ülkesi), Kelly Macdonald (Cesur), Mandy Moore (Karmakarışık), Anika Noni Rose (Prenses ve Kurbağa), Irene Bedard (Pocahontas), Linda Larkin (Aladdin), Paige O’Hara (Güzel ve Çirkin) and Jodi Benson (Küçük Denizkızı) seslendirme kadrosunda yer alırken, Ralph ve Vanellope'u ise bir kez daha John C. Reilly ve Sarah Silverman seslendiriyor. Yesss karakterini ise başarılı oyuncu Taraji P. Henson seslendiriyor. 

    Phil Johnston ve Rich Moore ikilisi tarafından yönetilen “Ralph ve İnternet - Oyunbozan Ralph 2” 11 Ocak 2019 tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top