Hesabım
    Mark Wahlberg'ten Yeni Oscar Kategorisine Destek!

    Mark Wahlberg Oscar'ın eklediği "En İyi Popüler Film" kategorisini desteklediğini açıkladı.

    Mark Wahlberg Oscar'ın "En İyi Popüler Film" kategorisine destek verdi. Transformers ve Ayı Teddy serilerinin yanı sıra KöstebekBabalar Savaşıyor ve Son Kalan gibi filmleri ile de Hollywood'un gözde yıldızlarından biri haline gelen, 2 Oscar adayı oyuncu Mark Wahlberg, sinema camiasında pek çok farklı görüşe sebep olan yeni "En İyi Popüler Film" kategorisinin Oscar için doğru bir adım olduğunu belirtti.

    Variety'e konuşan yakışıklı oyuncu, gelecekteki başarılar için umutlu olduğunu söyledi. "Belki de daha önce bu kategori var olsaydı, bir kaçını kazanabilirdik" diyen Wahlberg, "Ticari olarak başarılı bazı filmlerimiz kesinlikle bu kategoriye girebilirdi. İnsanların zevk almasını istediğimiz filmleri yapıyoruz ve bu türden övgüler alırsak harika olur. Eğer almazsak da, seyircilerin keyif alması için filmler yapıyoruz. Çok popüler olan ve tanınmayı hak eden bir sürü harika film var." dedi.

    Akademi, Popüler Filmde Üstün Başarı olarak adlandırılacak yeni kategori için uygunluk şartlarını henüz ortaya koymadı. Sinema Sanatları ve Bilim Akademisi Yönetim Kurulu'nun Oscar'larda bu yeni bir kategoriyi oluşturmasının amacı ise daha geniş bir kitleyi kapsamayabilmek ve daha yüksek sayıda seyircilere ulaşabilmek...

    Ancak Oscar sisteminde yapılan tek değişiklik bu değil. Yeni kategoriye ek olarak, normalde 4 saate yakın süren Oscar törenini 3 saate indirmek ve saatini erkene çekmek de getirilen değişiklikler arasında yer alıyor. 9 Şubat 2020'de düzenlenecek olan 92. Akademi Ödülleri bu yeni kurallar çerçevesinde planlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Mark Wahlberg’li “The Six Billion Dollar Man” Vizyon Tarihini Aldı!
    • Mark Wahlberg'lü "Mile 22"dan Yeni Fragman!
    • Mark Wahlberg'lü "Mile 22" Fragmanında Şiddet Var!
    • Mark Wahlberg’lü “Mile 22”nun Yeni Fragmanında Aksiyon Tavan Yapıyor!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top