Hesabım
    Dünya Film Müziği Akademisi'nin İlk Adayları Açıklandı!

    Dünya Film Müziği Akademisi'nin Dünya Film Müziği Ödülleri için ilk adayları belli oldu.

    18. Dünya Film Müziği Ödülleri için ilk adaylar açıkladı. Dünya Film Müziği Akademisi tarafından bu yıl 18. kez verilecek olan ödüller, Dünya Film Müziği Akademisi'nin, film ve televizyon müziğini, ses tasarımını, bestecileri ve onların dünya çapındaki tanıtımını desteklememe amacına hizmet ediyor.

    2018 Dünya Film Müziği Ödülleri Adaylarının bu ilk dalgası, pek çok Akademi Ödülü sahibi ve adayını, çağdaş film ve televizyon müziğinin en iyilerini, ayrıca Pulitzer ödüllü Kendrick Lamar ve diğer pop sanatçılarını barındırıyor. 

    En İyi Film Bestecisi adayları Akademi ödüllü efsane besteciler John Williams ve Alexandre Desplat, Akademi Ödülü adayları Jóhann JóhannssonJonny Greenwood ve Carter Burwell olurken, Yılın Televizyon Bestecisi ödülü adayları ise popüler besteciler Volker Bertelmann, Ramin Djawadi, Rupert Gregson-WilliamsMac Quayle ve Adam Taylor'ı içeriyor.

    Bu yıl  Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nün sahibi Philippe Sarde olurken, ödül töreninde, Carter Burwell'in bestelerinden bir bölümü Film Fest Gent’in müzik direktörü Dirk Brossé ve Carter Burwell tarafından yönetilen Brüksel Filarmoni Orkestrası tarafından çalınacak. Burwell'in çalışmasıyla özel ve benzersiz bir derleme albüm de yayınlanacak. İşte adaylıklar;

    Yılın En İyi Film Bestecisi

    Yılın En İyi TV Bestecisi

    Film İçin Yazılmış En İyi Orijinal Şarkı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top