Hesabım
    Kerem Bürsin'li "İyi Oyun" Setine Gripin Ziyareti!

    Kerem Bürsin'li "İyi Oyun" filminin setine Gripin grubu geldi.

    İyi Oyun'un setine Gripin grubundan ziyaret! Rock müziğin sevilen gruplarından Gripin'in üyeleri, "İyi Oyun" setine gelerek filmin oyuncularıyla sohbet etti. Gripin grubu, şu sıralar sürpriz bir isimle el ele vererek "İyi Oyun" filmine özel şarkı hazırlıyor.

    Mert Yazıcıoğlu, Türkiye’nin en popüler Youtuber isimlerinden Orkun Işıtmak, Bahar ŞahinTolga Canbeyli ve Bada Oh Deniz, Gripin grubunun üyelerinin buluştuğu oyuncular oldu. Gençlik filmi milyonların oynadığı bilgisayar oyunu League of Legends’ın Türkiye’deki büyük turnuvasına hazırlanan beş gencin hikayesini anlatan filmin çekimleri son hız devam ediyor.

    Cenk liseyi yeni bitirmiş genç bir çocuktur. Evin yükünü tek başına omuzlayan annesine yardım etmeye çalışan Cenk, yarı zamanlı çalıştığı internet kafede başkaları adına para ile oyun oynar. Fakat bir gün yeni kurulan bir takımın menajeri tarafından keşfedilince kendisini bambaşka bir dünyanın içerisinde bulur. Profesyonel oyun dünyasının içerisinde takım arkadaşları Batu, Naz, JJ, Aslan ve koçları Özer ile birlikte zorlu bir yolculuğa çıkan Cenk turnuvayı kazanmak için çabalar...

    Gençlik filminin kadrosunda yakışıklı oyuncu Kerem BürsinAfra SaraçoğluYiğit KirazcıHakan Kurtaş ve Doğaç Yıldız da yer alıyor. "İyi Oyun"un yönetmen koltuğunda Netflix’in ilk Türk dizisi ‘The Protector’ın (Koruyucu) yönetmenliğini yapan Umut Aral otururken, senaryosunu ise Emre Sirel kaleme aldı. 

    Türkiye’nin ilk e-spor gençlik filmi "İyi Oyun" 12 Ekim'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top