Hesabım
    Yeni Nesil Mulan'a İlk Bakış!

    Disney'in yeni beyaz perde uyarlaması "Mulan"dan ilk görüntü geldi.

    Disney'in yeni Mulan'ından ilk kare yayınlandı. Çin'in efsanevi savaşçısı Hua Mulan'dan ilham alan kurgusal prenses Mulan'ın beyaz perde temsilcisi Çinli oyuncu ve model Liu Yifei olacak. 30 yaşında olan Yifei, yaşını göstermemesinin avantajını, Çin'in ünlü savaşçı genç kadını rolü ile bir hayli avantaja çeviriyor. Filmden gelen ilk karede Yifel'i elinde kılıcı ile görüyoruz.

    Disney

    Whale Rider ve McFarland, USA filmlerinin Yeni Zelandalı yönetmeni Niki Caro'nun yönetmen koltuğuna oturacağı uyarlama, Çin hanedanlığının Mulan efsanesinden ilham alarak çizgi filme dönüştürülen Mulan filminin paralelinde ilerleyecek. Mulan hasta olan babası savaşması çin çağrıldığında, onun sağlığı için korktuğundan erkek kılığına girerek savaşa katılıyordu. Çin'in en büyük kadın kahramanlarından birine dönüşen Mulan, bu süreçte hem ülkesi için mücadele veriyor hem de aşkı buluyordu.

    Filmin zengin kadrosunda pek çok tanınan isim yer alıyor. Donnie YenJason Scott LeeUtkarsh AmbudkarRon YuanTzi MaRosalind Chao, Cheng Pei-Pei, Nelson Lee, Gong Li ve ünlü oyuncu Jet Li filmde boy gösterecek olan isimler... Çin'in cesur prensesinin yeni beyaz perde uyarlamasında Mulan'ın büyük aşkı Chen Hongui'yi ise yakında Ölümcül Makineler ile seyirci karşısına çıkacak olan ve yapım aşamasındaki projeleriyle gümbür gümbür geldiğinin sinyallerini veren Yeni Zelandalı Yoson An canlandıracak. Filmin senaryosunda ise Rick Jaffa ve Amanda Silver ikilisinin imzası var. 

    Sevilen animasyon Disney karakteri bir bir beyaz perdede canlı kanlı yer bulurken, bakalım Mulan'ın filmi nasıl olacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top