Hesabım
    Anthony Mackie de “The Woman in the Window” Kadrosunda!

    Amy Adams’lı “The Woman in the Window” kadrosuna Anthony Mackie’yi kattı.

    Önümüzdeki yılın merakla beklenen filmlerinden “The Woman in the Window” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi katmaya hazırlanıyor! Marvel Sinematik Evreni’nin Falcon’ı olarak tanıdığımız Anthony Mackie filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmelere başladı.

    Suç ve gizem türündeki “The Woman in the Window”un başrolünü 5 Oscar adaylığı bulunan başarılı aktris Amy Adams üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Oscar ve Altın Küre ödüllü usta oyuncu Julianne Moore, “En Karanlık Saat” ile bu sene Oscar kazanan Gary Oldman ve “Liseli Polisler 2”, “Everybody Wants Some!!” ve “Ingrid Goes West” filmlerinde izlediğimiz Wyatt Russell yer alıyor. Yönetmen koltuğuna ise “Aşk ve Gurur”, “Kefaret” ve “Anna Karenina” gibi filmlerle tanınan Oscar adayı sinemacı Joe Wright geçiyor.

    A.J. Finn’in çok satan romanından uyarlanan filmin senaryosunu Pulitzer ödüllü senarist ve oyun yazarı Tracy Letts kaleme alıyor. Film, Dr. Anna Fox (Amy Adams) adında New York’ta tek başına yaşayan ve agorafobik olduğu için evinden çıkamayan münzevi bir kadına odaklanıyor. Günlerini şarap içerek, eski filmler izleyerek ve eski mutlu günlerini yad ederek geçiren Anna komşularını gözetlemeye başlar. Bir gün rahatsız edici bir şiddet eylemine tanık olan Anna ne yapacağını bilemez.

    “The Woman in the Window” 11 Ekim 2019 tarihinde tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top