Hesabım
    Safdie Kardeşler’in Yeni Filmine Eric Bogosian Dahil Oldu!

    Safdie Kardeşler’in yeni projesi “Uncut Gems” kadrosunu kuruyor.

    Bağımsız sinemanın yükselen yönetmenlerinden Josh Safdie ve Benny Safdie’nin yeni filmi “Uncut Gems” oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı. “Law & Order: Criminal Intent” ile tanınan, bu yıl ise "Billions" ve "Succession" dizilerinde boy gösteren Eric Bogosian’ın filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmeleri tamamlamaya çok yakın olduğu öğrenildi. Detayları açıklanmasa da oyuncuyu önemli bir rolde izleyeceğiz.

    Suç ve drama filminin başrolünü, genelde komedi rollerinde izlediğimiz ancak fırsat tanındığında drama rollerinde de başarılı performanslar ortaya koyabildiğini kanıtlayan Altın Küre ve Emmy adayı Adam Sandler üstleniyor. Geçtiğimiz sene yönettikleri ve oldukça olumlu eleştiriler ile karşılanan “Soygun”un ardından hiç vakit kaybetmeyen Safdie Kardeşler, “Yalnız Cennet Bilir” ve “Go Get Some Rosemary” filmlerinde birlikte çalıştıkları Ronald Bronstein ile birlikte filmin senaryosuna imza atıyor. Projenin yürütücü yapımcılığını ise usta yönetmen Martin Scorsese üstleniyor.

    Hikaye detayları henüz bilinmiyor ancak filmin New York’ta elmas ticaretinin döndüğü bölgede geçeceği söyleniyor. Adam Sandler filmde zengin ve ünlülere satış yapan bir kuyumcu dükkanı sahibine hayat veriyor. Mallarının bir kısmı çalındığında dükkan sahibinin hayatı karmaşık bir hal alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top