Hesabım
    Viggo Mortensen ve Mahershala Ali "Green Book"ta Buluşuyor!

    Viggo Mortensen ve Mahershala Ali başrollü "Green Book" filminden ilk fragman geldi.

    Green Book filminden ilk fragman yayınlandı. 2016 yılında fesitvallerin gözdesi Ay Işığı filmindeki performansı ile Oscar ödülüne layık görülen Mahershala Ali ve gönüllerin Aragorn'u olmanın yanı sıra Kaptan Fantastik filmi ile de akıllara kazınan, Altın Küre'ye ve Oscar'a aday gösterilmiş Viggo Mortensen'ın başrollerini üstlendiği film, 60'lı yıllarda geçen bir dram-komedi yapımı.

    Tony Lip, Bronx’taki bir İtalyan Amerikan mahallesinde yaşamaktadır. Ünlü Afro-Amerikalı piyanist Dr. Don Shirley ise konser turu için hazırlanmaktadır. Ünlü müzisyen tur kapsamında Manhattan’dan güneye doğru birçok yere gidecektir. Kendisi ile şehir şehir gezecek bir şoför arayışında olan Shirley, bir süredir işsiz olan Tony’yi işe alır. Tony, yolculuk sırasında Afro-Amerikalılar için güvenli olan güzergahları kullanabilmek için “The Green Book” isimli kılavuzdan yardım alır. Dr Shirley ve Tony çıktıkları bu yolculukta ırkçılıkla, tehlikeyle olduğu kadar beklenmedik nezaket ve iyilikle karşılaşır. İkili bu zorlu yolculuklarında farklılıklarını bir kenara bırakmak ve kendilerini geliştirmek zorundadır...

    "Green Book" seyircisini, ırk, sınıf ve 1962 Mason-Dixon hattını aşan gerçek bir dostluğu anlatan, sıcak ve şaşırtıcı derecede komik bir yolculuğa çıkarıyor. Peter Farrelly'nin yönetmen koltuğuna oturduğu komedi-dram filminde Linda Cardellini ve stand-up komedyeni Sebastian Maniscalco da boy gösteriyor. 

    Film 21 Kasım'da Amerika'da sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top