Hesabım
    Korku Filmi "Malicious" ile Ruhlar Uyanıyor!

    Korku filmi "Malicious"tan fragman yayınlandı.

    Korku filmi Malicious'tan uluslararası bir fragman yayınlandı. Prömiyerini Cinepocalypse 2018'de gerçekleştiren korku filmi, klasik korku filmi konusunun yeni bir mahsülünü seyircilerle buluşturuyor.

    Genç üniversite profesörü Adam ve güzel eşi Lisa her açıdan çok mutlu bir çiftlerdir. Birbirlerini seven ve mutlu bir evlilikleri olan ikili, yakın zamanda ailelerini de genişletmeyi planlamaktadırlar. Lisa'nın hamile kalması, ikilinin mutlu yuvalarına yeni bir renk getirecektir. Bu süreçte yeni bir eve taşınan çift, mutluluklarının bozulamaz olduğunu düşünse de, geldikleri ev çok gizli bir sırrı saklamaktadır. Şans eseri evdeki lanetli bir kutuyu keşfeden çift, içinde ne olduğu bilmeden kutuyu açar ve şeytani bir varlığı serbest bırakır. Bu doğaüstü varlık, kötü amaçları uğruna hiçbir şeyin onun önünde durmasına izin vermeyecektir. Günden güne garip olaylar yaşamaya ve tuhaf şeyler görmeye başlayan çiftin yuvasına karanlık ve çaresizlik hakim olmaya başlar. İkili yardım için, Adam'ın çalıştığı üniversitenin parapsikoloji bölümü uzmanı Dr. Clark'tan yardım isterler. Artık bu mücadele, ölüm-kalım savaşına dönüşecektir...

    Başrollerini Koleksiyoncu'nun Arkin'i Josh Stewart ve Shameless'ın Bianca Samson'ı Bojana Novakovic'in üstlendiği korku filminin yönetmenliğini ve senaryosunu Michael Winnick yapıyor. James Wan imzalı korku filmlerinden bir hayli ilham almış gibi duran korku filminde Delroy LindoMelissa Bolona ve Yvette Yates boy gösteriyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top