Hesabım
    Steve McQueen İmzalı “Dul Kadınlar”dan Yeni Fragman!

    Filmin kadrosunda Viola Davis, Liam Neeson ve Colin Farrell gibi isimler yer alıyor.

    Açlık”, “Utanç” ve “12 Yıllık Esaret” filmlerinin Oscar ödüllü yönetmeni Steve McQueen’in yönetmenliğini üstlendiği suç ve drama filmi “Dul Kadınlar”ın yeni fragmanı görücüye çıktı.

    Bol yıldızlı kadrosuyla merak uyandıran filmin başrollerini Oscar ödüllü Viola Davis, “Hızlı ve Öfkeli” serisinin yıldızı Michelle Rodriguez, “The Night Manager”dan tanıdığımız Elizabeth Debicki ve Cynthia Erivo üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, son yılların aksiyon yıldızı Liam Neeson, “Fargo”nun Emmy adayı yıldızı Carrie Coon, “Kapan”daki performansı ile bu yıl Oscar’a aday gösterilen Daniel Kaluuya, Netflix’in Punisher’ı Jon Bernthal, Altın Küre ödüllü Colin Farrell, Oscar ödüllü usta oyuncu Robert DuvallGarret DillahuntBrian Tyree HenryJacki WeaverKevin J. O'Connor ve Lukas Haas da yer alıyor.

    Lynda La Plante’nin yazdığı aynı isimli televizyon dizisinden uyarlanan filmin senaryosuna yönetmen McQueen ve “Kayıp Kız” kitabı ile tanınan yazar Gillian Flynn imza atıyor. Modern Şikago'da geçen filmde, dört kadının tek ortak noktası; ölen eşlerinin yasa dışı işlerden kendilerine borç bırakmasıdır. Kendi kaderlerini ellerine alan Veronica (Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) ve Belle (Cynthia Erivo), geleceklerini istedikleri gibi yaratmak için iş birliği yapar. Şu ana dek eşleri tarafından yönlendirilmiş olan pasif hayatları artık onların elindedir ve şekillendirilmeyi beklemektedir...

    Prömiyerini Ekim ayında Londra Film Festivali’nin açılış filmi olarak gerçekleştirecek “Dul Kadınlar” 16 Kasım tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top