Hesabım
    Ron Perlman ve Michael Pitt “Run With the Hunted” Filminde Buluşuyor!

    Ron Perlman ve Michael Pitt “Run With the Hunted” filminde bir araya geliyor.

    Bağımsız drama filmi “Run With the Hunted” oyuncu kadrosuna iki yeni isim kattı. “Boardwalk Empire” dizisi ile akıllara kazınan Michael Pitt ve Altın Küre ödüllü Ron Perlman filmin kadrosuna dahil oldu.

    Oyuncu kadrosunda William Forsythe, Mark Boone Jr., Brad Carter, Dree Hemingway, Slaine, Brad Carter, Kylie RogersSam Quartin ve Gore Abrams gibi isimleri ağırlayan filmin yönetmen ve senarist koltuğunda 2016 yapımı “Let Me Make You a Martyr” ile tanınan John Swab oturuyor. Çekimleri devam eden filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    “Run With the Hunted”, en yakın arkadaşı Loux’un (Sam Quartin) hayatını kurtarmak için bir cinayet işledikten sonra yaşadığı yeri terk etmek zorunda kalan Oscar (Michael Pitt) adında genç bir çocuğa odaklanıyor. En yakın şehre kaçan Oscar, çocuk hırsızların yer aldığı bir çeteye katılır. Genç yaşında aşk, cinayet ve ahlaksızlık ile tanışınca masumiyetinden eser kalmaz. Yaşananlardan 15 yıl sonra artık geçmişini unutmuş ve kayıp çocuklardan oluşan çetenin lideri olmuştur. Loux ise iş bulma umuduyla şehre taşınır ve bir özel dedektif ile birlikte çalışmaya başlar. Oscar’ın kayıp ilanını gören Loux, yıllar önce hayatını kurtaran çocuğu bulmayı kendine görev edinir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top