Hesabım
    Tarantino'nun "Once Upon A Time In Hollywood"una Mike Moh Katıldı!

    Quentin Tarantino imzalı "Once Upon A Time In Hollywood"tan yeni kadro gelişmesi var.

    Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'li Once Upon A Time In Hollywood'ta kadro genişliyor. Kısa dönemli Inhumans serisinin Triton'u Mike Moh, filmin kadrosuna katılan yeni isim oldu. Moh merakla beklenen filmde kung-fu ustası oyuncu Bruce Lee'yi canlandıracak. .

    Charles Manson cinayetlerinin yaşandığı 1969 yazında Los Angeles’ta geçen film, eski western türü televizyon dizisi yıldızı Rick Dalton ve uzun süreli dublörü Cliff Booth üzerinden ilerliyor. Artık tanıyamadıkları Hollywood'ta yollarını bulmaya çalışan ikilinin ünlü yan komşusu ise Manson cinayetlerine kurban giden Sharon Tate olacak. 9 Ağustos 1969'da Los Angeles'taki evinde Manson tarikatı üyeleri tarafından katledilen Tate, öldürüldüğünde 8 aylık hamileydi.

    Oscar ödüllü usta oyuncu Al Pacino,Oscar ödülü kazandıran 2015 yapımı “Diriliş”ten bu yana beyaz perdede izleyemediğimiz DiCaprio ve karizmatik aktör Brad Pitt'e ek olarak filmin zengin kadrosunda DC filmlerinin Harley Quinn’i olarak fenomen hale gelen, Ben, Tonya filmi ile ilk Oscar adaylığı kazanan güzel oyuncu Margot RobbieTimothy OlyphantLuke Perry, “Halt and Catch Fire” ve “Godless” dizileri ile tanınan aktör Scoot McNairy, “Homeland” ve “Billions” ile tanınan Damian Lewis, çocukluğundan beri sektörden kopmayan yıldız Dakota Fanning, Altın Küre adaylığı bulunan Kurt RussellEmile HirschClifton Collins Jr.Tim RothMichael MadsenKeith Jefferson ve Nicholas Hammond da yer alıyor. 

    Tarantino'nun senaryosunu 5 yılda yazdığı "Once Upon A Time In Hollywood” ülkemizde 23 Ağustos 2019’da vizyona girrecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top