Hesabım
    Tony Kaye Yeni Filminde Bir Robotu Oynatmak İstiyor

    Tony Kaye'in yeni filmi için hedefi gerçek bir robota rol vermek...

    American History X'in yönetmeni Tony Kaye'in hedefi gerçek bir robotu filminde oynatmak! "American History X"in ardından kariyeri zirveye tırmanmaktan çok tartışmalı şekilde ilerleyen yönetmen, genellikle filmlerine uyguladığı farklı fikirleri ile biliniyor.

    Söz konusu farklı fikirlerden biri de, 2nd Born adını taşıyacak olan yeni filminde gerçek bir robotu oynatmak istemesi... "2nd Born" filmi, şu sıralar Amerika'da vizyon tarihini bekleyen bağımsız komedi filmi "1st Born"un devamı niteliğinde olacak. Tom Berenger'i ve Jay Abdo'yu sevgi dolu dedelere çeviren komedi filmi,  ilk torunlarının hayatını kurtarmaya yardım etmek için ırksal ve kültürel ayrılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalan yaşlı adamların hikayesini anlatıyor.

    Robotik geçişin bu filme nasıl dahil olacağı henüz bilinmese de, Kaye ve yazar/yapımcı Sam Khoze, oyunculuk teknikleri öğrenebilme kapasitesi olan gerçek yapay zekaları bulmak için arayışa başladı. İkili CGI ya da robot kıyafetleri giymiş oyuncular istemiyor.

    Orijinal kadroda Val Kilmer, Greg GrunbergTaylor Cole ve Denise Richards'ın yer aldığı düşünülürse, Kaye de filminin kadrosu için arayışta... Sizce ortaya nasıl bir film çıkacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top