Hesabım
    Michael Bay'in "Six Underground"ına Mélanie Laurent da Katıldı!

    Michael Bay'in "Six Underground" filminin kadrosuna yeni bir isim katıldı.

    Michael Bay'in Six Underground'ının kadrosuna Mélanie Laurent katıldı. Fransa kökenli güzel oyuncu, kötülükle savaşan ekibin bir üyesi olarak karşımıza çıkacak.

    2007'de başlayan uzun soluklu Transformers serisinin ünlü yönetmeni Michael Bay'in kamera arkasına geçeceği aksiyon filminde başrolü gişe rekorları kıran Deadpool serisi ile yıldızı iyice parlayan sempatik yıldız Ryan Reynolds üstleniyor. Filmin kadrosunda Reynolds'a yakışıklı oyuncu Dave FrancoBen HardyManuel Garcia-RulfoAdria Arjona ve Corey Hawkins eşlik ediyor. Filmin konusu ise şu sıralar sır gibi saklı tutuluyor. Bilinen tek şey, filmin kötülükle savaşan bir takımı temel aldığı... Takımda 4 erkek ve 2 de kadın üye yer alıyor.

    Aksiyon filmi,  filmin senaristleri ve yönetici yapımcıları Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından ortaya koyulan özgün bir fikre dayanıyor. İkili, Deadpool serisinde yaptıkları sayısız çalışmalarıyla tanınıyor. Skydance Media ve Netflix'in ilk ortak çalışması olan film aynı zamanda Bay ve Reynolds'ın da ilk Netflix yapımları olarak öne çıkıyor. Filmin çekimlerinin önüümüzdeki ayın ilk haftaları içinde başlaması bekleniyor.

    "Görevimiz Tehlike" serisi ile "Deadpool"un birleşimi olarak tanımlanan ve merakla beklenen "Six Underground" 2019 yılında Netflix'te seyircilerle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top