Hesabım
    Eddie Redmayne ve Felicity Jones'lu "The Aeronauts"a İlk Bakış!

    Eddie Redmayne ve Felicity Jones "The Aeronauts" ile yeniden bir araya geliyor.

    Eddie Redmayne ve Felicity Jones'lu The Aeronauts'tan ilk görüntü! Bu görüntü, Felicity Jones ve Eddie Redmayne 610 metre yükseklikte, planlanan sahnelerini canlandırırken onları izleyen helikopterden çekildi. Yapımcı Todd Lieberman; "Felicity ve Eddie'nin bu çekimleri kendilerinin yapmasına izin verecek sinirlere sahip oldukları için şanslıyız." dedi.

    Her Şeyin Teorisi'nde Stephen Hawking'i canlandırarak Oscar ödülü kazanan, Danimarkalı Kız filminde bir transeksüeli canlandırarak 2. Oscar adaylığını elde eden başarılı oyuncu Eddie Redmayne'ın, "Her Şeyin Teorisi"ndeki güzel rol arkadaşı Felicity Jones ile yeniden bir araya geldiği film, gerçek bir hikayeden beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Sıcak hava balonu pilotu Amelia Wren, zengin, genç bir duldur. Tutkulu bilim insanı James Glaisher ile 1862 yılında bir sıcak hava balonu seferine çıkmaya karar verirler. İkilinin hedefi, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği bir şeyi denemek ve göklerin sırlarını keşfetmek için sıcak hava balonu ile daha önce hiç çıkılmamış bir yüksekliğe çıkmaktır. Böylece cennetin sırlarını keşfedebilecek ve bir ilke tanıklık edeceklerdir. Bu, havanın ince olduğu ve hayatta kalma şansının zayıf olduğu, varoluşun en uç noktasına giden bir yolculuktur. Gökyüzünde nefes kesici keşifler yapan Wren ve Glaisher atmosferin en yüksek noktalarına ulaştıklarında tehlike kendini göstermeye başlar. İkili hayatta kalmak için girdikleri bu zorlu mücadelede birbirleri ve kendileri hakkında bilmedikleri şeyleri öğrenirken, geride bıraktıkları dünyadaki yerlerini bulmalarına yardımcı olacak yollar keşfederler...

    Tom Harper'ın yönetmen koltuğuna oturacağı filmin kadrosunda Tom CourtenayAnne ReidRebecca FrontVincent Perez, Tim McInnernyPhoebe Fox ve Himesh Patel de yer alıyor. Filmin senaryosunda ise sıcak aile filmi Mucize'yi kaleme alan Jack Thorne'un imzası var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top