Hesabım
    "The After Party"den Altyazılı Fragman Geldi!

    "The After Party"den altyazılı fragman yayınlandı.

    The After Party'den altyazılı fragman geldi. Başrolünde sahne adı Kyle ile tanınan 25 yaşındaki rap yıldızı Kyle Harvey'nin yer aldığı gençlik filmi, genç bir yeteneğin ünlü olma adına verdiği çabayı mizahla harmanlıyor.

    Genç bir rapçi olan Owen ünlü olmanın hayallerini kurar. Yıllarca hayallerini gerçekleştirmek için uğraşır. Fakat bir gece başına gelen utanç verici olay onun binlerce insan tarafından tanınmasına neden olur. Performans sergilemek için sahneye çıkan Owen, talihsiz bir olay yaşar ve bunun sonucu kriz geçirir. Onun bu utanç verici anlarını kaydeden biri görüntüleri yayınlayınca Owen herkesin diline düşer.  Yaşadığı kriz anı artık insanlar arasında dolaşan bir akıma neden olur. Owen herkese rezil olduğunu ve kariyerinin bittiğini düşündüğü sırada menajerliğini yapan dostunun fikri ile harekete geçer. Şehir büyük bir parti düzenlenecektir ve rap müziğinin duayen isimleri de orada olacaktır. Genç adam partiye girmeyi başarıp orada performansını gösterebilirse hayallerine kavuşabilecektir. Fakat partiye girebilmesi sandığı kadar kolay olmaz...

    How to Make It in America dizisiyle adından söz ettiren Ian Edelman'ın yazıp yönettiği komedi filminin Harrison HolzerShelley HennigTeyana TaylorJordan RockAmin JosephAndy Buckley ve Blair Underwood'u bulunduran kadrosunun yanı sıra filmin konuk oyuncuları ise göz kamaştırır nitelikte. Wiz Khalifa, French Montana, DJ Khaled, Ski Mask the Slump God, Desiigner, Pusha T, Jadakiss, Tee Grizzley, Young M.A. gibi pek çok sanatçı filmde konuk oyuncu olarak yer alıyor. "The After Party" 24 Ağustos'ta Netflix'te olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top