Hesabım
    “Killer Kate!” Fragmanında Kan Gövdeyi Götürüyor!

    Bağımsız korku filmi “Killer Kate!”den fragman var.

    İki aileyi kanlı bir mücadelede karşı karşıya getiren bağımsız korku filmi “Killer Kate!”in ilk fragmanı ve posteri görücüye çıktı.

    Oyuncu kadrosunda Alexandra FeldDanielle BurgessAmaris DavidsonAbby EilandTiffany ShepisRobert Donavan ve Preston Flagg gibi isimlerin yer aldığı yapım, ilk uzun metraj filmine imza atan Elliot Feld tarafından yönetiliyor. Filmin senaryosunda da yönetmen Feld ve Daniel Moya’nın imzası bulunuyor.

    Kız kardeş olan Kate ve Angie’nin arası açıktır ve Angie üniversiteye gittiğinden beri tek kelime konuşmamışlardır. Angie barışmak maksadıyla Kate’i bekarlığa veda partisine davet eder ve Kate de hasta babalarının son isteği üzerine teklifi geri çevirmez. Partinin yapılacağı ev internet üzerinden kiralanmıştır ve parti davetlileri başlarına geleceklerden bihaberdir. Ev, davetlileri öldürmeye niyetli acemi katillerden oluşan aklen dengesiz bir aile tarafından tuzak olarak kurulmuştur. İki aile çok geçmeden bir ölüm kalım mücadelesinde karşı karşıya gelecektir.

    “Killer Kate!” 26 Ekim tarihinde Amerika’da gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top