Hesabım
    Anna Kendrick ve Blake Lively’li “Küçük Bir Rica”dan Yeni Poster!

    Gerilim filmi “Küçük Bir Rica” 14 Eylül’de vizyonda olacak.

    Vizyon tarihine artık çok kısa bir süre kalan gizem ve gerilim filmi “Küçük Bir Rica”nın son posteri huzurlarımıza sunuldu.

    Başrollerine Oscar ve Altın Küre adayı Anna Kendrick ve “Gossip Girl” dizisinin yıldızı Blake Lively’i yerleştiren film, oyuncu kadrosunda Emmy adayı Linda Cardellini, “Homeland”in yıldızı Rupert FriendHenry GoldingEric JohnsonJean SmartSarah Baker ve Andrew Rannells gibi isimleri ağırlıyor. “Nedimeler”, “Ajan” ve “Ghostbusters: Hayalet Avcıları” filmleriyle tanınan Paul Feig ise yönetmen koltuğuna oturuyor.

    Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı yerine getiren Stephanie'yi şaşırtan şey ise Emily'nin beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolmasıdır. Emily’ye ulaşmak için telefonlar, mesajlar çare etmeyince Stephanie vlogunun takipçilerini de devreye sokar. Ancak asıl kabus, Stephanie ile Emily’nin kocası endişeli arayışlarının sonunda Emily’ye ulaşınca başlayacaktır...

    “Küçük Bir Rica” ülkemizde 14 Eylül’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top