Hesabım
    "Sevgili Komşum"dan Fragman ve Afiş Hazır!

    “Sevgili Komşum” seyircinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

    Sevgili Komşum'dan ilk fragman ve afiş yayınlandı. Zengin kadrosuyla merak uyandıran komedi filmi, sıradan bir apartmanın kapıları arasına dünya çapında bir entrika rüzgarı sığdırıyor.

    "Sevgili Komşum", bir apartmanda yaşanan birbirinden ilginç olayları konu ediyor. Şale Apartmanı, içerisinde türlü insanların barındığı bir apartmandır. Herkes tarafından sevilen bir kapıcı, mutlu bir evliliğe sahip bir çift, mahallelinin kedilerinin sevgilisi yaşlı teyze ve meraklı komşular… Günlerden bir gün genç bir kadının hastaneye kaldırılması ve ardından bir başka kadının taşınması apartmanın hareketlenmesine neden olur. Yeni komşu sığınma evinden gelen genç bir kadındır. Sıkıntılı bir geçmişe sahip olan kadın, yeni erkek arkadaşı ile birlikte hayatında yeni bir başlangıç yapar. Kurduğu yeni dünyasında kendisini hiç olmadığı kadar güvende hisseder. Peki gerçekten de güvende midir? Şale Apartmanı’na taşınarak hayatına birçok insanı katan kadın gerçekte kime güvenmelidir?...

    Kara komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda A. Taner Elhan otururken, senaryoda ise deneysel komedi-dram filmleriyle tanınan yönetmen Onur Ünlü ve Selcan Özgür’ün imzası var. Oyuncu kadrosunda Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar, Erkan Can, Emre Altuğ, Serap MatyaşOzan Bilen ve Ayşen Gruda gibi isimlerin yer aldığı filmin müzikleri Baba Zula’ya ait. Filmin yapımcılığını ise TN Yapım'dan Tanay Abbasoğlu üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top