Hesabım
    "Goosebumps 2: Haunted Halloween"dan Yeni Fragman Var!

    "Goosebumps 2: Haunted Halloween" fragmanı geldi.

    Goosebumps 2: Haunted Halloween'dan yeni fragman yayınlandı. R.L. Stine'in çocuklara yönelik 400 milyon kopya satan korku serisinden beyaz perdeye uyarlanan devam halkası bir kez daha fantastik dünyanın rengarenk kapılarını aralıyor.

    Tehlikeli jelibon ayıcıklar, konuşan kuklalar ve Cadılar Bayramı'nın tuhaf yaratıklarını serbest bırakan devam halkasında serinin tekrar tekrar dirilen kötü karakteri kukla Slappy tekrar "kötü adam" oluyor.  İlk filmde serinin yazarına hayat veren Jack Black'in devam halkasında olmamasına karşın, serinin yeni yüzleri var. O filminin sevimli Ben'i Jeremy Ray TaylorCaleel Harris ve Madison Iseman serinin yeni isimleri olurken, kadroda  Ken JeongChris Parnell ve Wendi McLendon-Covey de yer alıyor. Sony Pictures yapımı filmde Jack Black'in beyaz perdedeki yokluğu, Slappy'nin seslendirmesini yapması ile bir miktar olsun azalıyor.

    Filmin konusu ise; Stile'in "Haunted House" romanını bulan bir grup çocuk, kukla Slappy ve daha bir çok firardaki canavarın hedefi haline geliyor.

    Ari Sandel'in yönetmen koltuğunu üsteneceği korku-komedi devam halkasının senaryosunda ise Turbo'nun senaryosuna imza atan Darren Lemke'nin imzası var. Film 12 Ekim'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top