Hesabım
    Aubrey Plaza'lı "An Evening With Beverly Luff Linn"den İlk Fragman!

    Aubrey Plaza başrollü komedi "An Evening With Beverly Luff Linn"den fragman ve poster geldi.

    An Evening With Beverly Luff Linn'den fragman ve poster bırada... Özellikle televizyon ekranlarının soğuk yüzlerinden biri olarak pek çok komedi dizisi ve filminde boy gösteren, etkileyici bakışları sayesinde öne çıkan Amerikalı oyuncu Aubrey Plaza'nın başrolünü üstlendiği komedi filmi, korku-komedi The Greasy Strangler'a imza atan Jim Hosking tarafından yönetiliyor.

    Lulu Danher evliliğinde sorunlar yaşayan bir kadındır. Entrikacı kocası Shane tarafından cappuccino mağazasından kovulunca Lulu için ipler iyice kopar. Tam da bu sırada bir televizyonda bir gösterinin reklamını gördüğünde şok geçirir. Ekranda gördüğü adamı Lulu’nun geçmişindendir. Genç kadın gösteriye gitmeye ve hayallerindeki gizemli adamı görmeye kararlıdır. Fakat Lulu’nun gösteriye gidecek parası yoktur. Ancak beklenmedik bir gelişme Lulu’nun gereken parayı bulmasını sağlar. Shane ve yardakçıları Lulu’nun kardeşi olarak gördüğü Adjay’dan kasayı çalınca, parayı geri almak için Colin adındaki bir uzman devreye girer. Colin, geri almayı başardığı parandan gösteriye gitmesine yetecek kadarını Lulu’ya verir. Hayallerindeki gizemli adama ulaşma fırsatını yakalayan Lulu için işler iyice karışır...

    Kadroda Plaza'ya Yeni Zelandalı oyuncu Jemaine Clement, yakışıklı oyuncu Emile Hirsch ve Craig Robinson'ın eşlik ettiği komedi filminin senaryosunda yönetmen Hosking ile birlikte David Wike'ın imzası var. Komedi filmi "An Evening With Beverly Luff Linn" 19 Ekim tarihinde Amerika'da seyircilerin beğenisine sunulacak. Filmin ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top