Hesabım
    Saoirse Ronan’lı “The Seagull”dan Yeni Poster Geldi!

    Drama filmi "The Seagull"ın yeni posteri görücüye çıktı.

    3 Oscar adaylığı bulunan genç yıldız Saoirse Ronan’ın başrolünü üstlendiği drama filmi “The Seagull”dan yepyeni bir poster yayınlandı.

    Yeni posterin de gözler önüne serdiği üzere filmin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda 4 Oscar adayı usta aktris Annette Bening, “The Handmaid's Tale” dizisiyle Altın Küre kazanan Elisabeth Moss, “Ant-Man” filminin kötü adamı Corey Stoll, Billy Howle, Michael Zegen, Mare Winningham, Brian DennehyGlenn Fleshler ve Jon Tenney yer alıyor. “Dünyanın Sonundaki Ev” ve “Flicka” filmleriyle tanınan Michael Mayer’in yönetmen koltuğuna geçtiği film, Rus oyun yazarı Anton Chekhov’un aynı isimli oyunundan uyarlanıyor.

    Irina Arkadina (Annette Bening) isimli yaşlı bir aktris, kardeşi Pjotr Nikolayevich Sorin (Brian Dennehy) ve oğlu Konstantin’i (Billy Howle) görmek için taşradaki evlerini ara sıra ziyaret eder. Bu ziyaretlerin birinde başarılı bir yazar olan Trigorin’i (Corey Stoll) de yanında götürür. Evin yakınlarında oturan Nina (Saoirse Ronan) isimli özgür ruhlu ve masum bir kız, Boris Trigorin’e aşık olur fakat Trigorin Nina’yı umursamazca kullanır ve reddeder. Bu sırada, tüm hayatı boyunca aktris annesi tarafından kullanılan ve reddedilen Konstantin de Nina’ya aşık olur.

    Prömiyerini Tribeca Film Festivali’nde gerçekleştiren “The Seagull” 7 Eylül’de İngiltere’de vizyona girecek. Ülkemiz için bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top