Hesabım
    Jesse Plemons ve Keri Russell “Antlers” Filminde Buluşuyor!

    Son yılların yükselen yıldızı Jesse Plemons yeni projesini buldu.

    The Americans”ın yıldızı Altın Küre ödüllü başarılı aktris Keri Russell’ın başrolünü üstlendiği “Antlers” kadrosuna yeni bir ismi kattı. Son yıllarda birçok önemli projede yer alan 2 Emmy adayı Jesse Plemons filmin kadrosuna dahil oldu. Aktörün rolü açıklanmadı.

    “Antlers”, gizemli ve içine kapanık bir öğrenciyle yakınlaşmaya başlayan genç bir öğretmene (Keri Russell) odaklanıyor. İkili yakınlaştıkça öğretmen, öğrencisinin babasının ve kardeşinin ölümcül sonuçları olabilecek bir sır sakladığını keşfeder. Çocuğu korumasına alan öğretmen, hayal gücünün de ötesinde korkulara karşı hayatta kalmak için mücadele edecektir.

    Doğaüstü korku ve gerilim filminin yönetmenliğini “Çılgın Kalp”, “Kardeşim İçin” ve “Kara Düzen” filmleriyle tanınan Scott Cooper üstleniyor. Geçtiğimiz sene “Vahşiler” ile karşımıza çıkan yönetmen son iki filminde Jesse Plemons ile çalışmayı tercih etti. “The Quiet Boy” (Sessiz Çocuk) isimli kısa hikayeden uyarlanan filmin senaryosuna hikayenin yazarı Nick Antosca ve Henry Chaisson imza atıyor. Filmin yapımcıları arasında ise bu sene Oscar kazanan yönetmen Guillermo del ToroDavid S. Goyer ve J. Miles Dale yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top