Hesabım
    Rod Lurie İmzalı “The Outpost”a Milo Gibson Dahil Oldu!

    Savaş filmi "The Outpost"un kadrosuna katılan son isim Milo Gibson oldu.

    Son Kale”, “Gizli Gerçekler” ve “Straw Dogs” filmleriyle tanınan deneyimli yönetmen Rod Lurie’nin kamera arkasına geçtiği savaş filmi “The Outpost” kadrosunu genişletiyor. “Savaş Vadisi” filminden tanıdığımız Milo Gibson filmin kadrosuna dahil olan son oyuncu oldu. Aktörü filmde Yüzbaşı Robert Yllescas olarak izleyeceğiz.

    2010 yapımı “Dövüşçü” filminin Oscar adayı senaristleri Eric Johnson ve Paul Tamasy tarafından yazılan film, Sürekli Özgürlük Harekatı sırasında Afganistan’da yaklaşık 400 direnişçiye karşı savaşan 53 Amerikan askerinin gerçek hikayesini anlatıyor. Aslen yerel halk ile toplumsal kalkınma projeleri gerçekleştirmesi gereken Keating Muharebe Karakolu sürekli Taliban tarafından saldırıya uğruyordu. Pakistan sınırının yalnızca 22 kilometre uzağında bulunan askeri üste konuşlanan askerler sürekli tehlike altındaydı. Üssün kapatılmasına karar verildiğinde Taliban bunu öğrendi ve bu konuda son bir söz söylemeye karar verdi.

    Filmde Gibson’a, “Yüzüklerin Efendisi” ve “Karayip Korsanları” serilerinden tanıdığımız Orlando Bloom, aksiyon filmlerinin aranan ismi olmaya başlayan Scott Eastwood ve sık sık önemli bağımsız filmlerde izlediğimiz Caleb Landry JonesCory Hardrict ve Kwame Patterson gibi isimler eşlik edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top