Hesabım
    Emma Stone ‘Maniac’ Hakkında İlk Kez Konuştu!

    Emma Stone’dan ilk dizisi ‘Maniac’ hakkında ilk yorumlar geldi

    Yakın zamanda Netflix dizisi Maniac’ta izleyeceğimiz Emma Stone, televizyondaki ilk başrolüyle ilgili konuştu.

    Emma Stone, merakla beklenen Maniac dizisiyle ilgili ilk röportajını verdi. Elle Magazine’e konuşan Oscarlı aktris, en yakın arkadaşlarından biri olan ünlü yıldız Jennifer Lawrence’ın sorularını yanıtladı ve rolü kabul etmesinin iki nedenini açıkladı.

    Maniac, bambaşka dünyalara ait iki insanın bir ilaç deneyinde buluşmasını ve yaralarını sarmaya çalışmasını fantastik bir üslupla ele alıyor. Stone’un diziye dahil olma nedenlerinden ilki dizinin ilgi çekici konusuymuş: “Maniac’ın sevdiğim yanı dizinin, kendi iç mücadelelerini sürdüren ve bunları bir ilaç aracılığıyla çözmeye çalışan insanlar hakkında olması. Ancak dizinin tamamına baktığınızda insanlar arasındaki bağ ve aşk bizi hayatta tutan tek şey. Bu fikri sevdim.”

    Stone’un ikinci motivasyonu ise yıllar önce Superbad’de birlikte rol aldığı Jonah Hill’le tekrar bir araya gelmekmiş: “Jonah’ı çok seviyorum. İlk sinema filmimde onunla birlikte çalışmıştım, 11 yıl geçti. Görünen o ki 11 yıl içerisinde çok fazla şey yaşanmış, bu yüzden tekrar birlikte olmak çok hoştu.”

    Patrick Somerville imzalı Maniac, 21 Eylül’de Netflix'te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top