Hesabım
    Chris Pine’lı “Outlaw King”den Heyecan Verici İlk Fragman!

    “Outlaw King” 9 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.

    Star Trek” serisinin Kaptan Kirk’ü ve “Wonder Woman”ın Steve Trevor’ı olarak tanıdığımız Emmy adayı aktör Chris Pine’ın başrolünü üstlendiği biyografik savaş filmi “Outlaw King”in ilk altyazılı fragmanı huzurlarımıza sunuldu.

    Merakla beklenen filmde başrol Chris Pine’a, Altın Küre ödüllü Aaron Taylor-Johnson, “Lady Macbeth”in yıldızı Florence Pugh, “Game of Thrones”un Stannis Baratheon’ı Stephen Dillane, Billy Howle, Tony CurranJames Cosmo ve Sam Spruell gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise “Yeryüzündeki Son Aşk”, “Yüksek Risk” ve “İki Eli Kanda” filmleriyle tanınan İskoç yönetmen David Mackenzie üstleniyor.

    14. yüzyılın İskoçyası’nda yaşanan gerçek bir Davut Golyat’a karşı hikayesini konu alan “Outlaw King”, İngiltere’den I. Edward’ın Orta Çağ İskoçyası’nı işgali sırasında Robert the Bruce’un (Chris Pine) mağlup bir soyludan, kanun kaçağı bir kahramana dönüşmesinin gerçek hikayesini anlatıyor. Ağır sonuçlarına rağmen, Robert İskoç tacını alır ve bir grup hırslı askeri toplayarak acımasız Kral ve dengesiz oğlu, Galler Prensi’ne karşı savaşmaya başlar.

    Prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nin açılış filmi olarak gerçekleştirecek “Outlaw King” 9 Kasım’da Netflix’te izleyicilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top