Hesabım
    Kevin Hart ve Tiffany Haddish'li Komedi “Night School”dan Yeni Fragman Geldi!

    Filmin başrollerini Kevin Hart ve Tiffany Haddish ikilisi üstleniyor.

    Son yıllarda sinema kariyerinde yükselişe geçen komedyen Kevin Hart ve komedi filmlerinin aranan ismi haline gelen Tiffany Haddish'i başrolüne yerleştiren komedi filmi “Night School”dan yeni bir fragman yayınlandı.

    Geçtiğimiz yıl çektiği “Girls Trip” ile büyük sükse yapan Malcolm D. Lee’nin yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda 3 Emmy ödüllü Keith David, Mary Lynn Rajskub, Rob RiggleTaran Killam ve Romany Malco gibi isimler yer alıyor. Kalabalık bir senaryo ekibi tarafından yazılan filme başrol Kevin Hart, Harry Ratchford, Joey Wells, Nicholas StollerJohn Hamburg ve Matthew Kellard imza atıyor.

    Başarılı bir ızgara satıcısı, günün birinde hayatını değiştirme kararı alır. Hayattan daha fazlasını istediğini fark eden adam, bu konuda ilk adım olarak bir akşam okuluna yazılır. Amacı ise GED sertifikası alabilmek ve liseden mezun olabilmektir. Kendi sorunlarıyla boğuşmakta olan Kerry isimli bir kadının öğretmenliğini üstlendiği akşam okulu gerçekten hayatını değiştirebilecek midir?

    “Night School” 28 Eylül’de Amerika’da gösterime girecek. Ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top