Hesabım
    Jeffrey Wright’lı “Hold the Dark”ın İlk Altyazılı Fragmanı Karşınızda!

    Jeffrey Wright’lı “Hold the Dark”tan ilk fragman geldi.

    Westworld” dizisiyle izleyicilerin gönlünde taht kuran başarılı oyuncu Jeffrey Wright’ın başrolünü üstlendiği Netflix gerilimi “Hold the Dark”tan ilk altyazılı fragman huzurlarımıza sunuldu.

    Blue Ruin” ve “Green Room” filmleriyle tanıdığımız Jeremy Saulnier’in yönetmen koltuğuna geçtiği filmin oyuncu kadrosunda Altın Küre ödüllü İsveçli oyuncu Alexander Skarsgård, Altın Küre adaylığı bulunan Riley KeoughJames Badge Dale ve Jonathan Whitesell de yer alıyor. William Giraldi’nin aynı isimli romanından uyarlanan filmin senaryosuna ise Macon Blair imza atıyor.

    Günün birinde sakin bir köyden bir çocuk kaçırılır. Çocuğu köyünden götüren ise bir kurt sürüsüdür. Vahşi hayvanlar olan kurtların çocuğu almasının ardından çocuğu kurtarmak için birini bulmak gereklidir. Köy halkı, kurt sürüsünü izlemesi ve yok edip çocuğu geri getirmesi için işinin ehli, usta bir avcı çağırır. Ancak avcı için kolay bir iş olarak görülen bu takip görevi, onun için çok farklı bir deneyim olacaktır. Avcı kurtların peşinden yol aldıkça, doğanın acımasızlığı ve bir adam olarak kendi başarısızlıklarıyla yüzleşeceği, onu giderek karanlık ve şok edici bir yola sürükleyen bir maceraya atılır. Arkasında çocuğun yastan deliye dönmüş babası, önünde acımasız coğrafik şartlar bulunan avcı görevinde ilerledikçe "avlanan"ın kim olduğu giderek belirsizleşmeye başlamıştır...

    “Hold the Dark” 28 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top