Hesabım
    Yorgos Lanthimos İmzalı “The Favourite”tan Poster Var!

    Filmde Olivia Colman, Emma Stone ve Rachel Weisz gibi isimleri izleyeceğiz.

    Köpek Dişi”, “The Lobster” ve “Kutsal Geyiğin Ölümü” gibi başarılı filmlerle tanıdığımız Yunan yönetmen Yorgos Lanthimos’un yeni filmi “The Favourite”ın yeni posteri huzurlarımıza sunuldu.

    Prömiyerini önümüzdeki hafta Venedik Film Festivali’nde gerçekleştirecek filmin oyuncu kadrosunda “The Night Manager” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Olivia Colman, Oscar sahibi Rachel Weisz, “Aşıklar Şehri” filmindeki performansı ile geçtiğimiz yıl Oscar ödülüne layık görülen Emma StoneNicholas Hoult, Emmy ödüllü Mark GatissJoe Alwyn ve Jenny Rainsford gibi isimler yer alıyor.

    18. yüzyılın başlarında İngiltere, Fransızlarla savaş halindedir. Yine de, ördek yarışları ve ananas ziyafetleri yükselişe geçmektedir. Sağlığı zayıf olan Kraliçe Anne ülkenin tahtında otururken, yakın arkadaşı olan Leydi Sarah da bir yandan kraliçenin bozulan sağlığı ve değişken mizacıyla ilgilenmekte, bir yandan da onun yerine ülkeyi yönetmektedir. Yeni gelen hizmetçi Abigail, etkileyiciliği ile kendini Leydi Sarah'ya sevdirir. Sarah, Abigail'i kanatlarının altına aldığında, Abigail de aristokratik köklerine dönme şansı bulur. Savaşın siyaseti Sarah için oldukça zaman alıcı hale geldikçe, Abigail kraliçenin arkadaşı olma görevini üstlenir. Onların övgüye değer dostlukları, Abigail'e emellerini gerçekleştirme şansı verir. Abigail artık hiçbir kadın, erkek ya da politik hamlenin yoluna çıkmasına izin vermeyecektir...

    “The Favourite” 23 Kasım’da Amerika’da gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top