Hesabım
    Bol Yıldızlı “El Royale'de Zor Zamanlar”dan Yeni Poster!

    “El Royale'de Zor Zamanlar” 12 Ekim’de sinemalarımıza konuk olacak.

    Bol yıldızlı kadrosuyla merak uyandıran gizem ve gerilim filmi “El Royale'de Zor Zamanlar”ın yeni posteri görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Marvel Sinematik Evreni’nin Thor’u olarak tanıdığımız Chris Hemsworth, Oscar ve Altın Küre ödüllü usta oyuncu Jeff Bridges, bu yıl “Dul Kadınlar” filminde izleyeceğimiz Cynthia Erivo, “Fifty Shades” serisinin yıldızı Dakota Johnson, “Mad Men”in 2 Altın Küre ödüllü başrolü Jon HammCailee SpaenyLewis Pullman ve “Parks and Recreation” ile tanınan Nick Offerman gibi isimler yer alıyor. 2012 yılında “Dehşet Kapanı” ile büyük sükse yapan Drew Goddard filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor.

    Karanlık geçmişleri olan yedi yabancı farklı yerlerden, farklı hikayelerle yola çıkmışlardır. 1960'larda hepsi Tahoe Gölü’ndeki yıkık bir otel olan El Royale otelinde bir araya gelirler. Hepsinin birbirinden sakladıkları ve geçmişe gömmeye çalıştıkları önemli sırları vardır. Bu gece her şeyin sonudur ve onların geçmişleriyle yüzleşip kendilerini kurtarabilmeleri için son bir şansları vardır. Geçmişin acı verici yaralarına rağmen bunu yapabilecekler midir?

    “El Royale'de Zor Zamanlar”ın ülkemizde 12 Ekim tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top