Hesabım
    “Küçük Kadınlar”da Emma Stone’un Yerini Emma Watson Alıyor!

    "Küçük Kadınlar" kadrosunda önemli bir değişiklik var.

    Önümüzdeki yılın merak uyandıran filmlerinden biri olan “Küçük Kadınlar”dan oyuncu değişikliği haberi var! Daha önce filmde boy göstereceği açıklanan Oscar ödüllü Emma Stone, önümüzdeki aylarda “The Favourite” filminin tanıtım çalışmalarında yer alacağı için kadroya dahil olamayacak. Aktrisin rolü için Harry Potter serisinin Hermione’si olarak tanıdığımız Emma Watson ile görüşmelere başlandı.

    Bol yıldızlı filmin oyuncu kadrosunda üç Oscar adaylığı bulunan Saoirse Ronan, toplam 21 kere Oscar’a aday gösterilen usta aktris Meryl Streep, “Beni Adınla Çağır” ile Oscar adaylığı elde eden Timothee Chalamet, “Lady Macbeth” filmi ile yıldızı parlayan Florence Pugh, iki Oscar adayı Laura Dern ve “Sharp Objects” dizisinde rol alan genç aktris Eliza Scanlen yer alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda ise geçtiğimiz sene “Uğur Böceği” ile büyük beğeni toplayan ve En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo Oscar’ına aday gösterilen Greta Gerwig oturuyor.

    Louisa May Alcott’un unutulmaz romanından beyaz perdeye uyarlanan “Küçük Kadınlar”, İç Savaş sonrası Amerika'da yaşamlarını sürdürmeye çalışan dört kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Meg, Jo, Beth ve Amy birbirinden tamamen farklı karaktere sahip dört kız kardeştir. Çocukluk dönmelerini geride bırakıp kadınlığa geçiş süreçlerinde kardeşler türlü dertlerle boğuşur. Babaları Amerikan İç Savaşı'na katılan dört genç kız, anneleri ile birlikte yaşam mücadelesi vermeye başlar. Bu zorlu süreçte en büyük kazançları birbirlerinin yanında olmalarıdır. Her türlü zorluğu birlikte göğüsleyen kardeşler bu süreçte asıl mutluluğun sevgi olduğunu anlar.

    Prodüksiyonuna önümüzdeki ay başlanacak “Küçük Kadınlar” 3 Ocak 2020’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top