Hesabım
    Lucas Hedges ve Julia Roberts’lı “Ben Is Back”ten İlk Tanıtım!

    Drama filminin Amerika vizyon tarihi 7 Aralık.

    Prömiyerini önümüzdeki ay Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştirecek drama filmi “Ben Is Back”in ilk teaser fragmanı görücüye çıktı.

    Merakla beklenen filmin başrollerini “Yaşamın Kıyısında” filmindeki performansıyla Oscar’a aday gösterilen genç yıldız Lucas Hedges ve Oscar ödüllü başarılı aktris Julia Roberts paylaşıyor. “Annemler Yemeğe Geliyor”, “Şamar Oğlanı” ve “Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı” filmlerine imza atan Peter Hedges ise filmin yönetmen ve senarist koltuğunu üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca “American Crime Story” dizisiyle geçtiğimiz sene Emmy kazanan Courtney B. VanceKathryn Newton ve Tim Guinee bulunuyor.

    “Ben Is Back”, Ben Burns (Lucas Hedges) adında çekici ancak sıkıntılı bir gence odaklanıyor. Ben, bir Noel arifesinde hiçbir şeyin farkında olmayan ailesinin yanına döner. Ben’in ihtiyatlı annesi Holly Burns (Julia Roberts) çok sevdiği oğlunu içtenlikle karşılar fakat yeni gerçekler su yüzüne çıktıkça çok geçmeden oğlunun tehlikede olduğunu öğrenir. Holly, hayatlarını sonsuza dek değiştirebilecek gelecek 24 saat içinde ailenin çöküşüne engel olmak için elinden geleni yapmak zorundadır.

    “Ben Is Back” 7 Aralık’ta Amerika’da gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top