Hesabım
    Robert Redford’lu “The Old Man and the Gun” Fragmanında Soygunlar Başlıyor!

    “The Old Man and the Gun” filminden yeni fragman geldi.

    Oscar ödüllü usta oyuncu Robert Redford’un son filmi olma niteliği taşıyan “The Old Man and the Gun”ın ikinci fragmanı huzurlarımıza sunuldu.

    Suç ve drama türündeki filmin etkileyici oyuncu kadrosunda “Yaşamın Kıyısında” ile geçtiğimiz yıl Oscar kazanan Casey Affleck, Oscar ödüllü Sissy Spacek, dört Emmy adayı Danny Glover, müzisyen ve aktör Tom Waits ve Tika Sumpter yer alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda geçtiğimiz yılın en beğenilen bağımsız filmlerinden “A Ghost Story”e imza atan David Lowery yer alıyor.

    David Grann’ın 2003 yılında The New Yorker dergisinde yayınlandığı bir makaleden uyarlanan film gerçek bir hikayeye dayanıyor. Hayatı boyunca toplam 18 kere hapisten kaçan Forrest Tucker (Robert Redford), 70 yaşında bir kez daha hapisten kaçar ve eşi benzeri görülmemiş banka soygunlarına imza atmaya başlar. Soyguncuyu kovalama sürerken, Dedektif John Hunt (Casey Affleck), Tucker’ın zanaatına olan bağlılığından etkilenir. Jewel (Sissy Spacek) adında bir kadın ise seçtiği mesleğe rağmen Tucker’a aşık olur.

    Prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştirecek “The Old Man and the Gun” 28 Eylül’de Amerika’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top