Hesabım
    Jessica Chastain "IT: Chapter 2" Çekimlerini Tamamladı!

    Jessica Chastain'ın "IT: Chapter 2" çekimleri bitti.

    Jessica Chastain'ın It: Chapter 2 çekimleri bitti. Zero Dark Thirty ve Duyguların Rengi filmlerindeki performansıyla 2 kere Oscar adaylığı kazanan güzel oyuncunun canlandıracağı yetişkin Beverly Marsh'ın sahneleri tamamlandı. Merakla beklenen devam filminin çekimleri ise Toronto'da devam ediyor.

    İlk filmin ardından devam halkasında da Andy Muschietti'nin yönetmen koltuğunu üstlendiği "O 2", ilk filmin ekibini yetişkin halleriyle kasabaya geri getiriyor. Pennywise'ın geri dönüşü sebebiyle, çocukken söz verdikleri gibi kasabaya geri dönen yetişkinler, bir kez daha şeytani palyaço ile karşı karşıya gelecek. Ancak yıllar sonra bir araya gelen ekibin birbirlerini yeniden tanımaları da zor bir aşama olacak. Artık evli bir adam olan Bill ve sevgilisinden şiddet gören Beverly başta olmak üzere, tanıştıklarından bambaşka hayatlar yaşayan eski arkadaşlar, bir kez daha el ele vermek zorunda kalacak...

    Bill'i canlandıran BAFTA ödüllü James McAvoy, Richie olarak Saturday Night Live ve komedi filmlerinde canlandırdığı birçok rolle bilinen Bill Hader, Ben'in yetişkin hali olarak dizilerden tanıdığımız Jay Ryan, Eddie'nin yetişkin hali olarak bağımsız korku filmlerinden tanıdığımız James Ransone ve Mike'ın yetişkin versiyonu olarak Isaiah Mustafa'dan oluşan yetişkin "Ezikler Klübü"ne Stanley'nin yetişkin haline olarak "Power"ın yıldızı Andy Bean, Bill'in eşi olarak "The Son" ile hatırlanan Jess Weixler , zorba ve psikopat bir ergen olan Henry Bowers olarak Altered Carbon ile ünlenen Teach Grant'in eşlik edeceği filmin kadrosunda yönetmen ve oyuncu Xavier Dolan ve Will Beinbrink de yer alıyor.

    Merakla beklenen devam halkası "O 2" 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top