Hesabım
    Russo Kardeşlerin Yeni Filmi "Cherry" Olacak!

    Avengers serisinin yönetmenleri Russo Kardeşlerin yeni filmi "Cherry" olacak.

    Russo Kardeşler yeni bir proje ile ortaya çıktı. Son olarak Avengers: Infinity War ile sinema salonlarını kasıp kavuran Avengers serisinin arkasındaki beyinler olan Russo Kardeşler, yeni projelerini buldu. Deadline'da yer alan habere göre, ikili, Nico Walker'ın ilk kitabı olan "Cherry"nin sinemasal hakları için pazarlığa girişti.

    Kardeşlerin yapım şirketi olan AGBO, iddialara göre kitabın hakları için 1 milyon dolarlık teklif götürdü. Gelen iddialara göre Joe ve Anthony Russo filmin yalnızca yapımcılığını değil, yönetmenliğini de üstlenmeyi düşünüyor.

    "Jesus’ Son" ve  Rezervuar Köpekleri'nin karması olarak görülen roman, aşk, savaş, banka soygunları ve eroin hakkında bir macera sunuyor. Yazar Nico Walker'ın gerçek hayat hikayesini anlatan kitap, tanı konulmamış Travma Sonrası Stres Bozukluğu ile Irak'tan dönen eski bir ordu doktorunu temel alıyor. Tanı konulmadığı için gereken tedaviyi de alamayan gazi Walker, opioid bağımlılığı batağına düşüyor. İlaçların kötü kullanımı sebebiyle gerçeklikle bağını yitiren Walker, bir süre sonra banka soymaya başlıyor. 2011'de yakalanan Walker'ın 2020'de serbest bırakılması planlanıyor.

    Walker haklar için verilen mücadeleyi hapishaneden yürüttü. Her telefon konuşması için günde yalnızca birkaç dakikası olduğu düşünülürse, bu bir hayli zorlu bir durum olmuştur diyebiliriz. Gelen haberlere göre Walker Warner Bros'un da aralarında bulunduğu birçok şirketle konuşmuştu. Warner Bros'un planı, Oscar adaylığı kazanan The Disaster Artist ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu ve yönetmen James Franco'yu kamera arkasına geçirmekti. Ancak gelen haberlere göre Russo Kardeşlerin 1 milyon dolarlık teklifleri ve isimlerinin sektördeki ağırlığı ihaleyi kazanmalarını sağladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top