Hesabım
    Michael B. Jordan’lı “Just Mercy” Kadrosuna Tim Blake Nelson Dahil Oldu!

    2020’de izleyeceğimiz “Just Mercy” kadrosunu genişletiyor.

    Yakın zamanda çekimlerine başlanması beklenen mahkeme draması “Just Mercy” kadrosuna yeni bir ismi kattı. Çoğu kişinin “Nerdesin Be Birader?” filmindeki performansıyla tanıdığı başarılı aktör Tim Blake Nelson filmin kadrosuna dahil olan son isim oldu.

    Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu kuran filmde, “Black Panther”ın kötü adamı Michael B. Jordan, Oscar ödüllü Jamie Foxx, Marvel Sinematik Evreni’ne Captain Marvel olarak giriş yapmaya hazırlanan Brie Larson ve “Straight Outta Compton” ve “Suç Takımı” filmleriyle tanınan O'Shea Jackson Jr. yer alıyor. Yönetmen koltuğunu ise “I Am Not a Hipster”, “Kısa Dönem 12” ve “The Glass Castle” filmleriyle karşımıza çıkan Destin Daniel Cretton üstleniyor.

    “Just Mercy: A Story of Justice and Redemption” kitabından uyarlanan film, Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) isimli bir avukatın gerçek hikayesini anlatıyor. Kusurlu hukuk sistemi içerisinde herkesin eşit adalet alması için uğraşan genç savunma avukatı, idam cezasına çarptırılmış bir mahkumun özgürlüğüne kavuşması için mücadele ediyor. Jamie Foxx filmde Jordan’ın mahkemede savunduğu idam mahkumunu oynarken, kalan oyuncuların rolleri henüz bilinmiyor.

    “Just Mercy” 6 Mart 2020 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top