Hesabım
    Bol Yıldızlı “The Sisters Brothers”tan Yeni Görseller Var!

    Venedik’te gösterilecek “The Sisters Brothers”tan yeni görseller geldi.

    Prömiyerini önümüzdeki günlerde Venedik Film Festivali’nde gerçekleştirecek “The Sisters Brothers”tan iki yeni görsel görücüye çıktı.

    Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda, yakın zamanda “Hiçbir Zaman Burada Değildin” filminde izlediğimiz Joaquin Phoenix, Oscar adaylığı bulunan John C. Reilly, BAFTA ödüllü Jake Gyllenhaal, “The Night Of” dizisiyle Altın Küre’ye aday gösterilen Riz Ahmed, “Bıçak Sırtı”ndan tanıdığımız Rutger HauerCarol Kane ve Niels Arestrup yer alıyor. Patrick Dewitt'in aynı isimli romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise BAFTA ve Altın Palmiye ödüllü Fransız sinemacı Jacques Audiard üstleniyor.

    1851 yılının Oregon’unda geçen film, Eli ve Charlie (Joaquin Phoenix ve John C. Reilly) adında birbirine bağlı iki kardeşe odaklanıyor. Şöhretli tetikçiler olan Sisters Kardeşler’in yeni bir görevi vardır. Herman Kermitt (Jake Gyllenhaal) adında bir altın avcısı, patronlarının altınını çalmıştır ve kardeşler onu öldürmekle görevlendirilir. Fakat bu iş kardeşlerin sandığı kadar kolay olmayacaktır...

    Merakla beklenen “The Sisters Brothers” 21 Eylül’de Amerika’da gösterime girecek. Filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top