Hesabım
    "Sherlock Holmes 3"ten Yeni Detaylar!

    "Sherlock Holmes 3" için bekleyiş sürerken, filmin Doktor Watson'ı Jude Law yeni detaylar açıkladı.

    Jude Law'dan yeni Sherlock Holmes 3 açıklamaları geldi. Yakın zamanda Fantastik Canavarlar: Grindelwald'un Suçları filminden genç Albus Dumbledore olarak karşımıza çıkacak olan yakışıklı oyuncu, merakla beklenen devam halkasına dair konuştu.

    Entertainment Weekly'e açıklamalarda bulunan oyuncu, 3. devam filminin seyrine dair kimi ipuçları verdi. Sherlock Holmes'ün hikayesinin ne hakkında olduğu sorulduğunda Law çok açık vermemek adına cevaplarını kısa tuttu. Yakışıklı oyuncu, "Hikayeyi ilerletmeyi umuyoruz. Her zaman olduğu gibi, hikayenin özü onların birbirlerine olan bağlılığı olacak. Onları görmemizin üzerinden birkaç yıl geçtiğini düşünürsek, birbirlerini uzun zamandır görmedikleri bir versiyondan yola çıkacağız." dedi.

    Uzun zamandır Marvel Sinematik Evreni'nin Iron Man'i olarak bir hayli meşgul olan oyuncu Robert Downey Jr. ve Jude Law, sırasıyla ikonik dedektif Sherlock Holmes ve onun sadık yardımcısı doktor John Watson olarak geri dönüyor. İlk iki filmin yönetmenliğini Guy Ritchie üstlenmiş olsa bile serinin 3. filminin yönetmenliğini kimin üstleneceği şu an için belirsizliğini koruyor. Merakla beklenen "Sherlock Holmes 3"ün senaryosunda Chris Brancato'nun imzası var.

    Serinin ilk filmi Sherlock Holmes 2009 yılında piyasaya çıktı ve 90 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 524 milyon dolar kazandı. İkinci film Sherlock Holmes: Gölge Oyunları ise 2011 yılında seyircilerle buluştu ve dünya çapında 545 milyon dolar kazandı. Bakalım serinin 3. filminin akıbeti ne olacak?

    "Sherlock Holmes 3" 1 Ocak 2021'de sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top