Hesabım
    İkinci Dünya Savaşı ve Zombileri Bir Araya Getiren “Overlord”tan Yeni Poster Var!

    J.J. Abrams’ın yapımcılığını üstlendiği film, 9 Kasım’da vizyonda olacak.

    Uzun bir süredir oldukça popüler olan zombi filmlerine farklı bir soluk getirerek yürüyen ölüleri İkinci Dünya Savaşı’na taşıyan korku ve bilim kurgu filmi “Overlord”un yeni posteri huzurlarımıza sunuldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Fences”tan tanıdığımız Jovan Adepo, “Liseli Polisler 2” oyuncusu Wyatt Russell, Iain De CaesteckerJacob AndersonDominic ApplewhitePilou AsbaekJohn MagaroMathilde Ollivier ve Bokeem Woodbine gibi isimler yer alıyor. 2014 yılında “Kan Kardeş” ile karşımıza çıkan Julius Avery yönetmen koltuğuna geçerken, senaryoyu “Kaptan Phillips”in Oscar adayı senaristi Billy Ray ve Leonardo DiCaprio’lu “Diriliş”e imza atan Mark L. Smith kaleme alıyor. Filmin yapımcı koltuğunda ise ünlü yönetmen ve senarist J.J. Abrams oturuyor.

    İkinci Dünya Savaşı’nda, müttefik güçlerin Normandiya'ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başarısı için önemli bir görevi gerçekleştirmektir. Fakat askerler hedeflerine yaklaşırken beklenmedik bir şeyle karşılaşırlar. Nazi işgali altındaki köyde, sadece bir askeri operasyondan fazlasının olduğunu fark ederler...

    “Overlord” ülkemizde 9 Kasım’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top