Hesabım
    Tiffany Haddish’li “The Oath”tan Hareketli Poster!

    Komedi filmi "The Oath"un başrollerini Tiffany Haddish ve Ike Barinholtz üstleniyor.

    Komedi filmlerinin aranan isimlerinden biri haline gelen Tiffany Haddish ve “The Mindy Project” dizisinden tanıdığımız Ike Barinholtz’un başrolünde yer aldığı “The Oath”tan hareketli bir poster görücüye çıktı. Günümüz şartları göz önüne alındığında manidar bir konuya sahip olan film, yeni posterinde de olduğu gibi Amerikan vatandaşlarını Başkan’a bağlılık yemini imzalamaya zorluyor.

    Oyuncu kadrosunda Billy MagnussenJohn ChoMeredith HagnerNora DunnJon BarinholtzChris EllisPriah Ferguson ve 8 Emmy adaylığı bulunan Carrie Brownstein gibi isimlerin yer aldığı film, filmin başrollerinden Ike Barinholtz tarafından yönetiliyor.

    Siyasi açıdan bölünmüş bir Amerika’da geçen “The Oath”, 24 saat haber takip eden sinirli Chris (Ike Barinholtz) ve ona kıyasla biraz daha anlayışlı eşi Kai’ye (Tiffany Haddish) odaklanıyor. Vatandaşlardan Şükran Günü’nden sonra Başkan’a bağlılık yemini imzalamaları istendiğinde, çift duyduklarına inanamaz ve görüşlerine ters düştüğü için buna karşı gelir. Yeminin son günü yaklaşırken, tartışmaya meyilli akrabalar, Chris’in gerginliği ve iki hükümet ajanının (John Cho ve Billy Magnussen) beklenmedik ziyareti üst üste gelir ve halihazırda gergin olan Şükran Günü yemeğinde işler çığırından çıkar.

    Prömiyerini önümüzdeki ay Los Angeles Film Festivali’nde gerçekleştirecek “The Oath” 12 Ekim’de Amerika’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top