Hesabım
    "Suspiria" Klibinde Tilda Swinton'ın Eğitim Metodları...

    "Suspiria"dan gelen klipte Tilda Swinton'ın okul müdiresi olarak verdiği eğitimde uyguladığı yöntemleri görüyoruz.

    Suspiria'dan gelen ilk klipte Tilda Swinton'ın eğitim tekniklerini görüyoruz. 1977 yapımı aynı isimli kült korku filminin yeniden uyarlaması olan yeni nesil "Suspiria"dan gelen klipte, dans okulunun öğrencilerini oturmuş, öğretmenlerini dinlerken görüyoruz. Swinton'ın canlandırdığı okul müdiresi Madame Blanc, öğrencilerini özgürleştirmek ve kalıplarından dışarı çıkmalarını sağlamak için onlara yeni bir eğitim vermeye başlıyor.

    Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion, 1977 yılının Berlin'inde dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e kabul edilmiştir. Tam da Susie'nin okula varışıyla birlikte, bu prestijli okulun başka bir öğrencisi olan Patricia gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Okulun devrimci sanat yönetmeni olan Madame Blanc, okulun ününü kazanmasını sağlayan eğitmendir. Onun rehberliğinde Susie balede olağanüstü bir ilerleme kaydederken, Sara isimli bir kızla da arkadaş olur. Zaman içerisinde iki genç kadın ve yas tutan bir psikoterapist bu prestijli okulun ve yöneticilerinin karanlık bir sırrı sakladıklarından şüphelenmeye başlarlar...

    Fifty Shades serisiyle tanıdığımız Dakota Johnson’ın Susie Bannion'a hayat verdiği merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda “Sen Benimsin” ve Oscar ödüllü “Beni Adınla Çağır” filmleriyle tanıdığımız Luca Guadagnino oturuyor.  Oscar ödüllü Tilda Swinton, genç yaşına rağmen Hollywood'un tanınan yüzlerinden biri olmayı başaran ve projeleri ardı ardına dizilen güzel yıldız Chloë Grace MoretzYaşam Kürü ve Karanlık Sır'da karşımıza çıkan Mia Goth, 1977 yapımı orijinal filmin Susie Bannion'ı Jessica Harper, Alman oyuncu Angela Winkler ve Fransız oyuncu Sylvie Testud gibi isimler de filmin kadrosunda yer alıyor.

    Prömiyerini önümüzdeki hafta Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirecek "Suspiria" 9 Kasım’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top