Hesabım
    Natalie Portman'lı "Vox Lux"un İlk Videosunda Çığlıklara Kulak Verin!

    Natalie Portman'lı "Vox Lux"tan ilk tanıtım videosu yayınlandı.

    Natalie Portman başrollü müzik dramı Vox Lux'tan teaser geldi. 1980'li yıllarda doğup da En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülü almayı başaran ilk oyuncu olan Natalie Portman'ı ödüle layık görüldüğü Siyah Kuğu, politik drama yeni bir yön kazandıran Jackie, politik hareketin beyaz perde temsillerinden V for Vendetta ve Star Wars serisi gibi pek çok yapımdan tanıyoruz. Ancak "Vox Lux" ile güzel oyuncuyu ilk kez bir pop yıldızı olarak göreceğiz. 

    "Vox Lux", büyük bir ulusal trajedinin küllerinden doğan Celeste'nin bir süper stara dönüşümünü ele alıyor. 1999'dan başlayarak yakın tarihimizde olan biten önemli kültürel anları karakterin gözünden seyircilerle paylaşan film, 15 yıllık bir zaman dilimini işleyecek.

    Grammy adayı sanatçı Sia'nın bütün orijinal müziklerini üstlendiği müzik dramının kadrosu da göz doldurur nitelikte. Portman'ın Daha Yaklaş filminden rol arkadaşı olan yakışıklı oyuncu Jude Law ve Oscar adaylığı bulunan Jennifer Jason LeighKutsal Geyiğin Ölümü'nde canlandırdığı Kim rolü ile parlayan Raffey Cassid ve İtiraf serisi ile akıllara kazınan Stacy Martin'in kadrosunda yer aldığı "Vox Lux"un yönetmenliğini ve senaristliğini ise Brady Corbet üstleniyor. 

    Film dünya prömiyerini 4 Eylül'de Venedik Film Festivali'nde yaptıktan sonra Toronto Uluslararası Film Festivali'nde de seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top