Hesabım
    Damien Chazelle İmzalı “Ay'da İlk İnsan”dan İkinci Fragman Geldi!

    Filmin başrolünde iki Oscar adayı Ryan Gosling yer alıyor.

    Prömiyerini bu hafta Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren ve eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen “Ay'da İlk İnsan”ın ikinci fragmanı yayınlandı.

    Önümüzdeki ödül sezonunun en iddialı yapımlarından biri olacak gibi görünen film, Ay'a ilk ayak basan astronot Neil Armstrong'un NASA temelli aya gidiş görevini masaya yatırıyor ve astronotun ayak izlerini takip ediyor. NASA ve Apollo 11 ekibinin 1960'larda SSCB'ye karşı uzay yarışını kazanmak için karşı karşıya kaldıkları muazzam baskıyı da seyircilerine gösteren filmin başrolünü iki Oscar adaylığı bulunan Ryan Gosling üstleniyor. "Ant-Man"den tanıdığımız Corey Stoll, Apollo 11 astronotu Buzz Aldrin’i, Emmy ödüllü Kyle Chandler, Apollo 11 ekibini toplamakla yükümlü olan Deke Slayton'ı ve Jason Clarke da uçak mühendisi Edward Higgins White'ı canlandırıyor.

    2014 yapımı “Whiplash” ile büyük bir çıkış yakaladıktan sonra “Aşıklar Şehri” ile En İyi Yönetmen Oscar’ına layık görülen en genç yönetmen olan Damien Chazelle’in yönetmenliğini üstlendiği film, “Spotlight”ın Oscar ödüllü senaristi Josh Singer tarafından yazılıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Claire FoyShea WhighamBrian d’Arcy JamesPablo SchreiberPatrick FugitCory Michael SmithLukas Haas ve Christopher Abbott gibi isimler de bulunuyor.

    “Ay'da İlk İnsan” ülkemizde 12 Ekim’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top