Hesabım
    Peter Dinklage ve Elle Fanning’li “I Think We're Alone Now”dan İlk Uzun Fragman!

    Dünyada kimsenin kalmadığı “I Think We're Alone Now”dan fragman geldi.

    Prömiyerini gerçekleştirdiği Sundance Film Festivali’nden Jüri Özel Ödülü ile dönen bilim kurgu ve drama filmi “I Think We're Alone Now”ın ilk uzun fragmanı görücüye çıktı.

    Merak uyandıran filmin başrollerini “Game of Thrones” ile kariyerine bambaşka bir yön veren Altın Küre ve iki Emmy ödüllü Peter Dinklage ve “Malefiz”in Aurora’sı olarak tanıdığımız Elle Fanning üstleniyor. “The Handmaid's Tale” dizisiyle Emmy Ödülü’ne layık görülen Reed Morano’nun yönetmen koltuğuna geçtiği filmde, Cannes'dan En İyi Kadın Oyuncu ödüllü Charlotte Gainsbourg ve Oscar adaylığı bulunan Paul Giamatti de yer alıyor.

    Film, dünyayı sessizliğe boğan bir kıyamet günü ile yalnız bir insanın iç dünyasındaki bastırılmış çığlığı iç içe geçiriyor. Del oldum olası yalnızlığı seven ve keşişvari bir hayat süren bir adam olmuştur. Ancak kıyamet koptuğunda, Del artık yalnızca kalabalıkların ortasındaki yalnız adam değildir. Artık dünyada onun dışında yaşayan kimse kalmamıştır. 16 kişilik kasabasında bir anda tek başına kalan Del için bu kıyamet aslında bir nimettir. Durumundan memnun olan adamın huzurlu hali, kıyametten kurtulan ikinci bir kişinin ortaya çıkışı ile bozulur. Genç bir kadın olan Grace de tıpkı Del gibi kıyamette hayatta kalmıştır. Hiçliğin içinde Del'i bulan Grace onunla kalma niyetindedir. Tanımadığı bu kadının yalnızlığını bozmasını bir kabus gibi gören Del, bu yeni yoldaşlık tehdidi karşısında ne yapacaktır?

    “I Think We're Alone Now” 14 Eylül’de Amerika’da vizyona girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top