Hesabım
    Yeni “The Sisters Brothers” Posterinde Kardeşler Yan Yana!

    Jacques Audiard imzalı "The Sisters Brothers" bu hafta Venedik'te gösterilecek.

    Son olarak 2015 yılında Altın Palmiye ödüllü “Dheepan” ile karşımıza çıkan iki BAFTA ödüllü Fransız sinemacı Jacques Audiard’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği “The Sisters Brothers” filminden yeni bir poster görücüye çıktı.

    Bol yıldızlı kadrosuyla merak uyandıran filmde, yakın zamanda “Hiçbir Zaman Burada Değildin” filminde izlediğimiz Joaquin Phoenix, Oscar adaylığı bulunan John C. Reilly, BAFTA ödüllü Jake Gyllenhaal, “The Night Of” dizisiyle Altın Küre’ye aday gösterilen Riz Ahmed, “Bıçak Sırtı”ndan tanıdığımız Rutger HauerCarol Kane ve Niels Arestrup gibi isimleri izleyeceğiz.

    Patrick Dewitt'in aynı isimli romanından uyarlanan film, 1851 yılının Oregon’unda geçiyor ve Eli ve Charlie (Joaquin Phoenix ve John C. Reilly) adında birbirine bağlı iki kardeşe odaklanıyor. Şöhretli tetikçiler olan Sisters Kardeşler’in yeni bir görevi vardır. Herman Kermitt (Jake Gyllenhaal) adında bir altın avcısı, patronlarının altınını çalmıştır ve kardeşler onu öldürmekle görevlendirilir. Fakat bu iş kardeşlerin sandığı kadar kolay olmayacaktır...

    Bu hafta Venedik Film Festivali’nde prömiyer yapacak olan “The Sisters Brothers” 21 Eylül’de Amerika’da vizyona girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top