Hesabım
    Alec Baldwin "Joker" Filminden Ayrıldı!

    Alec Baldwin'nin solo Joker filminin kadrosuna girişiyle çıkışı bir oldu.

    Alec Baldwin solo Joker filminin kadrosuna katıldığı gibi ayrıldı. Vegas'ta Son Şans filmindeki performansı ile Oscar adaylığı kazanan, bunun yanı sıra 11 Altın Küre adaylığından üçünde ödüle uzanmayı başaran oyuncu, kadroya dahil olduğu haberlerine açıklama getirdi. Ünlü oyuncu USA Today'e yaptığı açıklamada; "Artık filmin kadrosunda değilim. O rolü canlandırabilecek 25 oyuncu daha olduğundan eminim." dedi.

    Daha önceki kadro haberlerine göre ünlü oyuncu Alec Baldwin sonradan Batman olacak olan Bruce Wayne'in babası Thomas Wayne'i canlandıracaktı. Karakter, "1980'lerin Donald Trump'ını andıran bronzlaşmış ve sevimsiz bir iş adamı" olarak resmedilecekti. İddialara göre Baldwin'in filmden ayrılmasının sebebi ise başka projelerle çakışmaya sebep olmasıydı.

    "Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin 3 Oscar adayı usta oyuncusu Joaquin Phoenix'in Batman'in ezeli düşmanı olan ikonik karakter Joker'e hayat vereceği filmin kadrosunda, Hollywood'un üst kalibresinden pek çok isim yer alıyor. Usta oyuncu Robert De Niro'nun bir talk-show sunucusunu, radyo yayınları ile tanınan komedyen Marc Maron ise talk-how programına konuk ayarlayan organizatörü canlandıracağı filmde, American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Frances Conroy Joker'in annesi Penny'i, Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran Zazie Beetz de ileride Gotham'da terör estirecek ve suç prensi olarak anılmaya başlayacak olan Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandıracak.

    İyi-kötü ayrımı konusunda alışılmış süper kahraman filmlerinden daha fazla gri tonları barındıracak olan karanlık çizgi roman karakteri uyarlaması, toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması olmanın yanı sıra, aynı zamanda uyarı niteliği taşıyacak. Daha önce Heath LedgerJack Nicholson ve Jared Leto gibi isimler tarafından ikonikleştirilen karakterin şimdiye kadarki beyaz perde yansımalarından daha farklı bir Joker göreceğiz. Felekten Bir Gece'nin yönetmeni Todd Phillips'in imzasını taşıyacak olan solo Joker filminin senaryosunda yönetmenle birlikte Scott Silver'ın imzası var.

    Filmin çekimleri 2 hafta içinde başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top