Hesabım
    "Baba Nerdesin Kayboldum"un 2. Fragmanı Yayında!

    "Baba Nerdesin Kayboldum"dan 2. fragman yayınlandı.

    Baba Nerdesin Kayboldum filminden yeni fragman yayınlandı. Ahmet Karaman'ın yönetmen koltuğuna oturduğu yerli dram filmi, bireysel bir hikaye üzerinden seyircilerinin yüreğine dokunuyor ve herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği dokunaklı bir iç dünya haritasını ortaya koyuyor. İçsel şeytanlarıyla uğraşan bir adamın kendini arayış hikayesi, herkesin hayatında var olan karakterlerin arasında süregeliyor.

    Fenomen hale gelen Aşk-ı Memnu dizisinin Beşir'i olarak tanıdığımız Baran Akbulut’un başrolünü üstlendiği filmin kadrosunda güzel oyuncu Yıldız Çağrı AtiksoyYiğit Kirazcı, “Tabula Rosa” filminde boy göstermiş olan Bestemsu ÖzdemirTomris Çetinel ve Murat Göksu da yer alıyor.

    Aşkın yıllardır sinema sektöründe çalışan bir adamdır. Ancak bir türlü hayal ettiği yerlere gelememiş ve olmak istediği kişi olamamıştır. Hayal kırıklığı içinde yaşayan Aşkın'a bir kötü haber de memleketten gelir. Babası vefat etmiştir. Aşkın, babasının ölümünün ardından memleketine geri döner. Aşkın bir yandan babasının ölümünün acısını çekerken bir yandan da yıllar önce reddettiği hayatına geri dönmesinin yıkımını yaşar. Kendisine sürekli yeni bir yer arayan Aşkın; ailesi, yakın arkadaşı Ali ve onu değiştirmeyi kendisine görev edinmiş Oya arasında yeni bir hayat kurmaya çalışır. Aşkın, değiştirmek istediği bu dünyada düşlediği hayatı kurabilecek midir?...

    Senaryosunda da yönetmenin üstlendiği yerli dram filmi "Baba Nerdesin Kayboldum" 7 Eylül’de sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top