Hesabım
    “Predator”ın Son Fragmanı Görücüye Çıktı!

    Merakla beklenen devam halkasından yeni fragman geldi.

    Vizyon tarihine artık çok kısa bir süre kalan bilim kurgu ve aksiyon filmi “Predator”ın son fragmanı izleyicilerle buluştu.

    Filmin yıldız oyuncularla kurulu kadrosunda, “Narcos”un yıldızı Boyd Holbrook, Olivia Munn, “Ay Işığı”ndan tanıdığımız Trevante Rhodes, “Game of Thrones”tan tanıdığımız Alfie Allen, “The Handmaid's Tale”de boy gösteren Yvonne StrahovskiKyle Strauts, “Key and Peele” ile gönüllerde taht kuran Keegan-Michael Key, “Hung” dizisi ile 3 kere Altın Küre’ye aday gösterilen Thomas JaneJacob Tremblay, Oscar adayı Edward James Olmos ve Altın Küre ödüllü Sterling K. Brown yer alıyor. Yönetmen koltuğuna ise “Kiss Kiss Bang Bang”, “Iron Man 3” ve “İyi Adamlar” filmleriyle tanınan Shane Black oturuyor.

    “Predator”, tehdit altında olan insan ırkını, ölümcül Predator ırkından korumaya çalışan bir ekibin mücadelesini anlatıyor. Küçük bir çocuğunun yaptığı yanlışlık, evrenin en ölümcül avcıları olan Predator ırkının gezegene geri dönmesine neden olur. Onlar artık hiç olmadığı kadar güçlü, zeki ve ölümcüldür. Irk kendilerini diğer türlerden topladıkları DNA örnekleri ile oldukça geliştirmiştir. İnsanlık büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. İnsan ırkının sona ermesini ise sadece eski askerler ve hoşnutsuz bir fen öğretmeninden oluşan uyumsuz bir ekip engelleyebilir...

    “Predator” ülkemizde 14 Eylül’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top