Hesabım
    Bruce Willis’li “10 Minutes Gone” Filminin Kadrosu Genişliyor!

    Suç ve gerilim filminin kadrosuna Michael Chiklis ve Kyle Schmid katıldı.

    İlerleyen yaşına rağmen aksiyon filmlerinin aranan yüzlerinden biri haline gelen başarılı oyuncu Bruce Willis’in başrolünü üstlendiği “10 Minutes Gone” oyuncu kadrosuna yeni isimler kattı. “The Shield” dizisiyle tanıdığımız ve son olarak “Gotham” dizisinde boy gösteren Altın Küre ve Emmy ödüllü Michael Chiklis ve History kanalında yayınlanan “Six” dizisinin yıldızı Kyle Schmid filmin kadrosuna dahil oldu.

    Prens”, “Vice” ve “Çatışma” filmlerinde başrol Willis ile birlikte çalışan Brian A. Miller’ın yönetmen koltuğuna geçtiği filmin kadrosunda Meadow Williams, Swen Temmel, Sergio RizzutoTyler Jon Olson ve Lydia Hull da yer alıyor. Yakın zamanda çekimlerine başlanması beklenen filmin senaryosuna ise Jeff Jingle ve Kelvin Mao ikilisi imza atıyor.

    Suç ve gerilim filmi “10 Minutes Gone”, bir banka soygunu sırasında kaza kurşunu yüzünden hafızasının 10 dakikasını kaybeden bir adama odaklanıyor. İşi baltalayan ve tüm parayı alıp kaçan kişiyi bulmak için adamın hafızasında kalan parçaları bir araya getirmesi gerekir. Tüm bunlarla uğraşırken bir de peşinde parayı geri almak isteyen bir mafya babası vardır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top