Hesabım
    Ron Perlman’lı “Asher” Vizyon Tarihini Aldı!

    Başrol Ron Perlman'a filmde Famke Janssen eşlik ediyor.

    Hellboy” filmleriyle tanınan Altın Küre ödüllü aktör Ron Perlman’ın başrolünde yer aldığı suç ve drama filmi “Asher” vizyon tarihine kavuştu. Filmin 7 Aralık tarihinde Amerika’da vizyona gireceği duyuruldu.

    Ekim ayında İspanya’da düzenlenecek Sitges Film Festivali’nde prömiyer yapması beklenen filmin oyuncu kadrosunda “X-Men” filmlerinin Jean Grey’i Famke Janssen, Oscar ve Altın Küre ödüllü usta aktör Richard Dreyfuss, “Nurse Jackie” dizisiyle tanınan Peter Facinelli, Altın Küre ödüllü Jacqueline Bisset ve Guy Burnet gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise “Bu Çocuğun Hayatı” ve “Çakal” filmlerine imza atan Michael Caton-Jones oturuyor.

    Film, Asher (Ron Perlman) adında yıllardır tetikçi olarak çalışan eski bir Mossad ajanına odaklanıyor. Artık yaşlanan Asher emekli olmaya karar verir ve son bir iş için kolları sıvar. Görev sırasında işler ters gider ve Sophie (Famke Janssen) adında bir kadın için tetikçi yeminini bozar. Asher’in her zaman olmak istediği adama dönüşmek ve çok geç olmadan gerçek bir hayat yaşamak için önceden olduğu adamı öldürmesi gerekir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top